Toimub hackathoni üritus! Ajaks 13:00 - 18:00 Laupäeval ja pühapäev lisaks kui on soovi. See ei tähenda muidugi, et peab olema kogu aja kohal mõlemal päeval, kuigi soovitatav oleks tulla kohale kell 13:00 Laupäeval, et teid saaks probleemitult paigutatud meeskonda. Pühapäevane aeg on neile, kes on eriti innukad või kellel ültse elu ei ole. (Nt. mina) Asukohaks on IT kolledž klass 320.

Tegemist on üritusega, mis on suunatud kõigile, kes tahaksid oskusi proovile panna ja juurde saada. Plaanis on, et algajaid aitame idee realisatsiooniga ja kui vaja ka idee välja mõtlemisega.

Kui keegi soovib eelnevalt ettevalmistust teha siis selleks on see kaust - https://drive.google.com/drive/#folders/0BxFmOfu2jZgYYUx0cHF6RmJIcUE/0BxFmOfu2jZgYUDJYTHpGQnlaeEk Seal luua omale uus kaust “Project” kausta ning täita ära templateid oma idee infoga. (märgiks ära, et kindlasti pole mõtet kõiki välju Software Design templateis täita. Pigem ainult need, mis oluliseks peate). Kui olete hädas, võite küsida reviewd või abi kristo.koert@gmail.com. Project kaustas on ka näidis projekt, mis loodetavasti läheb ka realiseerimisele!